Academia de Bellas Artes RomaralART

ESCOLA D´ESTIU. CURSO INTENSIVO. FOTOGRAFÍAS.

Durant el mes de Juliol i l´última setmana de Juny torna l´Escola d´estiu a l´Acadèmia Romaral ART. Ja pots reservar la teua plaça per setmanes. Recorda que el material està incluit excepte blocks i llençs. Practicarem diferents tècniques de dibuix i pintura de dilluns a divendres de 10 a 13h. Vos esperem!

Aquesta activitat no es obligatoria per als alumnes ja matriculats. La resta d´horaris i tarifes d´adults i xiquets continuen de forma habitual. S´avisarà de qualsevol canvi horari a juliol. Gràcies.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – — – – – — – –
Durante el mes de julio y la última semana de de junio vuelve la Escuela de verano de la Academia Romaral ART. Ya puedes reservar tu plaza por semanas. Recuerda que el material está incluido excepto blocks y lienzos. Practicaremos diferentes técnicas de dibujo y pintura de lunes a viernes de 10 a 13h. Os esperamos!

Esta actividad es optativa, no es obligada para alumnos ya matriculados. El resto de horarios y tarifas de adultos y niños continua de manera habitual. Se avisará de cambios de horarios en julio. Gracias.

Un any més hem realitzat el nostre curs intensiu durant l´ùltima setmana de juny i les cuatre de juliol. Els nostres alumnes han gaudit utilitzant diferents técniques (carbonet, pastel, acrílic…etc) i fent manualitats. Vos deixem les fotografies del curs 2019 que finalitzarem el passat divendres 26. Moltes gràcies per la vostra confiança un any més.

Bon estiu!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –  –

Un año más hemos realizado nuestro curso intensivo de verano durante la última semana de junio y las cuatro de julio. Nuestros alumnos han disfrutado utilizando diferentes técnicas (carboncillo, pastel, acrílico,…etc) y haciendo manualidades con material reciclado. Os dejamos las fotografías del curso 2019 que acabamos el pasado viernes 26 de julio. Muchas gracias por vuestra confianza un año más.

Buen verano.