Academia de Bellas Artes RomaralART

INTENSIU D`ESTIU 2021. FOTOS

Hui 29 de juliol hem finalitzat el nostre curs intensiu d’estiu. Amb les classes d’aquesta vesprada acabem el curs i ens tornem a vore a partir de l’1 de setembre. Bon estiu!

Hoy 29 de julio hemos acabado nuestro curso intensivo de verano. Con las clases de esta tarde acabamos el curso y nos volvemos a ver a parir del 1 de septiembre. Buen verano!

Enguany començarem el nostre curs intensiu d´estiu el 28 de juny. Com sempre l´horari va ser de dilluns a divendres de 10 a 13h i podieu elegir les semanes que volieu vindre.

Recordeu confirmar la vostra assistència ja que l´aforament es reduit. Gràcies. Més informació: 960061235 o info@academiaromaral.es

❗ Recordeu que aquest curs intensiu és optatiu. Els nostres alumnes poden continuar el seu horari de 1h 25′ (xiquets) o 2h (adults) en juliol amb les mateixes tarifes.

Agraïm als alumnes que acaben en juny i  tornen a setembre/octubre l’avís o la reserva de plaça per l’aforament de grups.😊 Gràcies per la vostra confiança.
********************************
☀️ El curso intensivo de verano empezó el lunes 28.

❗ Recordad que el curso intensivo es optativo. Los alumnos pueden continuar su horario de 1h 25′ (niños/as) o 2h (adultos) en julio y con las mismas tarifa.

Agradecemos al alumnado que acabe en junio y vuelva en septiembre/octubre el aviso o reserva de plaza por aforo de grupos. 😊 Gracias por vuestra confianza.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Primera setmana del curs intensiu d´estiu.
Els nostres alumnes Sasha, Patricia, Sara, Joan, Anet, Noel, Camila , Samantha, Luna, Teresa, Daniela e Inés. Gràcies! Fins dilluns! 🙂

Vos deixem les fotos de la tercera i quarta setmana del nostre curs intensiu d´estiu. Dilluns més i millor! Gràcies! 🙂