ESCOLA D´ESTIU 2019. HORARIO JULIO.


Horari de juliol:

Dilluns a divendres de 10 a 13h.

Dimarts i dijous de 17:30 a 20:30h.

Durant el mes de Juliol i l´última setmana de Juny torna l´Escola d´estiu a l´Acadèmia Romaral ART. Ja pots reservar la teua plaça per setmanes. Recorda que el material està incluit excepte blocks i llençs. Practicarem diferents tècniques de dibuix i pintura de dilluns a divendres de 10 a 13h. Vos esperem!

Aquesta activitat no es obligatoria per als alumnes ja matriculats. La resta d´horaris i tarifes d´adults i xiquets continuen de forma habitual. S´avisarà de qualsevol canvi horari a juliol. Gràcies.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – — – – – — – –
Durante el mes de julio y la última semana de de junio vuelve la Escuela de verano de la Academia Romaral ART. Ya puedes reservar tu plaza por semanas. Recuerda que el material está incluido excepto blocks y lienzos. Practicaremos diferentes técnicas de dibujo y pintura de lunes a viernes de 10 a 13h. Os esperamos!

Esta actividad es optativa, no es obligada para alumnos ya matriculados. El resto de horarios y tarifas de adultos y niños continua de manera habitual. Se avisará de cambios de horarios en julio. Gracias.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Dejar un Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *