ESCOLA D´ESTIU. CURSO INTENSIVO. FOTOGRAFÍAS.


Durant el mes de Juliol i l´última setmana de Juny torna l´Escola d´estiu a l´Acadèmia Romaral ART. Ja pots reservar la teua plaça per setmanes. Recorda que el material està incluit excepte blocks i llençs. Practicarem diferents tècniques de dibuix i pintura de dilluns a divendres de 10 a 13h. Vos esperem!

Aquesta activitat no es obligatoria per als alumnes ja matriculats. La resta d´horaris i tarifes d´adults i xiquets continuen de forma habitual. S´avisarà de qualsevol canvi horari a juliol. Gràcies.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – — – – – — – –
Durante el mes de julio y la última semana de de junio vuelve la Escuela de verano de la Academia Romaral ART. Ya puedes reservar tu plaza por semanas. Recuerda que el material está incluido excepto blocks y lienzos. Practicaremos diferentes técnicas de dibujo y pintura de lunes a viernes de 10 a 13h. Os esperamos!

Esta actividad es optativa, no es obligada para alumnos ya matriculados. El resto de horarios y tarifas de adultos y niños continua de manera habitual. Se avisará de cambios de horarios en julio. Gracias.

Un any més hem realitzat el nostre curs intensiu durant l´ùltima setmana de juny i les cuatre de juliol. Els nostres alumnes han gaudit utilitzant diferents técniques (carbonet, pastel, acrílic…etc) i fent manualitats. Vos deixem les fotografies del curs 2019 que finalitzarem el passat divendres 26. Moltes gràcies per la vostra confiança un any més.

Bon estiu!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –  –

Un año más hemos realizado nuestro curso intensivo de verano durante la última semana de junio y las cuatro de julio. Nuestros alumnos han disfrutado utilizando diferentes técnicas (carboncillo, pastel, acrílico,…etc) y haciendo manualidades con material reciclado. Os dejamos las fotografías del curso 2019 que acabamos el pasado viernes 26 de julio. Muchas gracias por vuestra confianza un año más.

Buen verano.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone